Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanlığı seçimlerine Cumhuriyet Halk Partisi'nden aday gösterilen Muharrem İnce, bir sonraki Cumhurbaşkanlığı seçimlerine aday olmak istediğini belirterek, "Tekrar aday gösterildiğimde hakkın yerini bulacağına inanıyorum. Ama partimin bunu nasıl değerlendireceği elbette ki seçim yaklaştıkça belli olacaktır." ifadesini kullanınca, bir dönem kendisinin yakın ekibinde bulunan eski CHP Milletvekili Ümit Özgümüş'ün dikkatini çekti.

Telefon kayıt harçlarına zam geldi... Vatandaş, Artvin Hopa'daki Sarp Sınır Kapısı'na hücum etti! Telefon kayıt harçlarına zam geldi... Vatandaş, Artvin Hopa'daki Sarp Sınır Kapısı'na hücum etti!

"Yüz oyum olsa birini bile sana vermem"

Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Muharrem İnce'ye çıkışan Özgümüş, "Dört yıl beraber çalıştık.(Allah affetsin), İki Kurultayda, maddi manevi seni destekledim... Tekrar aday olursan ve yüz tane oyum olsa, birini sana verirsem namerdim." ifadelerini kullanarak tepki gösterdi.

"Samimi dostluğunuza ne oldu?"

Özgümüş, Twitter paylaşımı altından kendisine, "Vekilim ne kadar samimi bir dostluğunuz vardı. Niye böyle oldu?" sorusunu soran bir vatandaşa şu sözlerle yanıt verdi: "Havaya girerek kendini dev aynasında görüp yola beraber çıktığı arkadaşlarını satanlarla işim olmaz."