Büyük Bölcek Mahallesi Tiyatro Caddesi'nde meydana gelen olayda, 22 yaşındaki polis memuru Lütfü T. yine polis olan arkadaşı İsmail E. ile birlikte yolda yürürken karşıdan gelen ve aşırı alkollü olan Bilal T. polis memuru Lütfü T.’ye yumruk attı, daha sonra kaçmaya başladı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine bir ekip gönderildi. Şüpheli şahıs bir süre devam eden kovalamacanın sonunda park içinde kıstırıldı. Elinde bıçak olan şüpheli, polislerin müdahalesini engellemek için bıçakla kendini yaralamaya başladı.

Alkollü genç göz altına alındı

Birçok yerine bıçak vuran Bilal T.’yi ikna etmeye çalışan polis ekipleri şahsı ikna edemeyince zor kullanarak 22 yaşındaki şahsı gözaltına aldı. Bu sırada olay yerine gelen Bilal T.’nin arkadaşı alkollü olan Furkan Ü. de polis ekiplerine karşılık verince gözaltına alındı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Menzil tarikatı şeyhi için başsağlığı mesajı... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Menzil tarikatı şeyhi için başsağlığı mesajı...

Şüpheliler Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadeleri alınmak üzere Aksaray İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Yumrukla yaralanan polis memuru Lütfü T. ise hastanede tedavi edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.