Menzil liderinin cenazesi için Adıyaman'a adeta akın ettiler! THY'den dikkat çeken hamle! Menzil liderinin cenazesi için Adıyaman'a adeta akın ettiler! THY'den dikkat çeken hamle!

Batman'da yaşanan olayda, Hamit Dal'dan haber alamayan ailesi, 2 gün önce durumu güvenlik güçlerine bildirerek kayıp başvurusu yaptı. Dal'ın oğlu da dahil yakınları, kayıp ilanını bastırdıkları broşürlerle dağılarak sokaklarda arama yaptı. 

Caminin güvenlik kameralarından gördüler

Hamit Dal, en son sabah namazı için evden ayrılarak camiye gitmişti. Caminin güvenlik kameralarına göz gezdiren Dal'ın yakınları, bir aracın sabah saatlerinde evin bahçesine girdiğini gördü. Görüntülerde, Dal'ın cesedinin bulunduğu çuvalın arabaya konulduğunu gören Dal'ın yakınları, durumu polise bildirdi.

Oğlu gözaltına alınınca itiraf etti

İncelemeler doğrultusunda gözaltına alınarak emniyete götürülen Hamit Dal'ın oğlu, babasını öldürdüğünü itiraf ettikten sonra cesedi gömdüğü yeri gösterdi. Güvenlik güçleri, sabah saatlerinde Hamit Dal'ın cesedini gömüldüğü yerden çıkararak otopsi için Batman Bölge Devlet Hastanesi morguna gönderdi.

Sorgu sürüyor

Babasını katlettikten sonra akıl almaz bir şekilde arama çalışmaları yapan Dal'ın oğlunun sorgusu devam ederken, olayla ilgili geniş çapta inceleme başlatıldı.