İstanbul Arnavutköy'de geçtiğimiz ay evinde temizlik yaparken eve giren saldırgan tarafından öldürülen Tuğba Anlak, tedavi gördüğü hastanede 4 gün önce hayatını kaybetti. Ortaya çıkan güvenlik kamerası görüntülerinde, apartmanın önüne gelen iki şahıstan birinin evin balkonundan içeri girdiği görülüyor. İçeriden çıkan şahsın araca binerek kaçtığı görülüyor.

Tuğba Anlak'ın ablası İlknur Gültekin, öldürülen kardeşinin 6 yaşındaki kızının psikolojisinin çok kötü olduğunu, travmayı atlatabilmesi için pedagoga gittiklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Menzil tarikatı şeyhi için başsağlığı mesajı... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Menzil tarikatı şeyhi için başsağlığı mesajı...

AHBAP'TAN ALKIŞLANACAK GİRİŞİM

Annesini kaybeden 6 yaşındaki kızın eğitim masrafları için Haluk Levent devreye girdi. Ünlü rock şarkıcısının kurucusu olduğu sivil toplum kuruluşu Anadolu Halk ve Barış Platformu (AHBAP) yetkilileri, öksüz kızın okuluyla görüşerek 8 yıllık eğitim masrafının yüzde 60'ının karşılanacağını bildirdiler.

"KALAN PARAYI ÖDEYENE, CEKETİMİ VERECEĞİM"

Konuyla ilgili Twitter hesabından açıklama yapan Haluk Levent, kalan yüzde 40 masraf için çağrıda bulundu. Mağdur kızın, 8 yıllık eğitiminin yüzde 40'ına denk gelen 74 bin TL'yi bağışlayan yardımsevere, konserde giydiği ceketini hediye edeceğini belirten AHBAP'ın kurucusu, "Tuğba Anlak'ın kızı Almira için AHBAP'lar okul yönetimi ile görüştü. Okul yönetimi Almira'nın 8 yıllık öğrenim masrafının yüzde 60'ını almayacak. Şimdi yüzde 40'ını bulmamız lazım. 74 bin TL ödeyen kim ise ben de ona profilimdeki ceketi vereceğim" dedi.