Gaziantep'te bir ortaokulda sözleşmeli Türkçe öğretmeni olarak görev yapan Saadet H., uğradığı mobbing (baskı, yıldırma, taciz) nedeniyle bunalıma girerek intihar etti.

İntihardan önce sosyal medyada mesaj paylaştı

25 yaşındaki öğretmen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Öğrencilerim haklarını helal etsinler gözüm gibi baktım hepsine üzülmesinler ben yapamadım mobbinge uğramaktan. Allah'a emanetsiniz canım öğrencilerim hep iyi hatırlayın beni pasta kesmiştik en son size kırmızıIı kalpli pastalar bırakıyorum. Diğer öğrencilerime de sözümdü unutmadım bir gün görüşmek dileğiyle. Allah'a emanet olun sizi her zaman seven öğretmeniniz Saadet. Her gün pamuk ipliğine bağlısınız sözünden bıktım usandım" yazdığı öğrenildi.

Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

6 katlı apartmanın terasından kendini boşluğa bırakan genç öğretmen, çevredekilerin ihbarıyla gelen ambulansla Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldrıldı. Saadet H., burada doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Saadet H.'nin cansız bedeni Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi.

AppleTürkiye'den 2023 yılında 6. kez zam! Temmuz ayında yapılan 2. zam ile fiyatlar arşa çıktı! AppleTürkiye'den 2023 yılında 6. kez zam! Temmuz ayında yapılan 2. zam ile fiyatlar arşa çıktı!