İstanbul’da dün öğleden sonra saat 17.00 civarında metrobüsle Avcılar istikametinde giden bir şahıs, bir kadına cinsel saldırıda bulundu.

Metrobüste bir kadına cinsel saldırıda bulunan Fatih Özdemir, kadının tepkisi ve çevredekilerin desteğiyle metrobüsten çıkarıldı.

‘Biz değil, siz utanacaksınız’

“Üzerime boşalan bu şerefsiz! Sen kendini ne sanıyorsun? Bir saattir seni tutmaya çalışıyorum. Diyorum ki metrobüs kalabalık diyedir. Dönüyorum, fermuarını açmışsın, üzerime boşalmışsın şerefsiz!” sözleriyle yaşadığı saldırının ardından tepki gösteren kadın, daha sonra ise “Ben susmayacağım, sen utanacaksın” dedi.

Tacizci Fatih Özdemir gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, dün Avcılar Saadetdere mevkisinde metrobüste bir  kadın, yanındaki kişinin kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu öne sürerek,  vatandaşlardan yardım istedi.

Metrobüsteki vatandaşlarca yakalanan şüpheli F.Ö, Saadetdere metrobüs  durağında polis ekiplerince gözaltına alındı. Kadın yolcu N.C. de polis merkezine  giderek, şüpheli hakkında şikayette bulundu.

Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan şüpheli,  emniyetteki sorgusunda, suçlamaları reddetti. Şüpheli F.Ö, kadının metrobüste  kendisine yönelik cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla bağırması üzerine  korktuğunu ve bu nedenle altını ıslattığını öne sürdüğü öğrenildi.

AppleTürkiye'den 2023 yılında 6. kez zam! Temmuz ayında yapılan 2. zam ile fiyatlar arşa çıktı! AppleTürkiye'den 2023 yılında 6. kez zam! Temmuz ayında yapılan 2. zam ile fiyatlar arşa çıktı!

Olayı araştıran polis ekipleri, kadın ve şüphelinin kıyafetlerini  incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderdi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, Küçükçekmece Adliyesi'ne  sevk edildi.