İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'de forma giyen yıldız futbolcular Mesut Özil ile Sead Kolasinac'a düzenlenen bıçaklı saldırının yeni görüntülerini ortaya çıktı. Öte yandan bıçaklı saldırı girişimi iddiasıyla yargılanan sanıklardan Jordan Northover da suçunu itiraf etti.

Saldırganlar hakkında karar verilecek

Londra'da gerçekleştirilen duruşmada, 26 yaşındaki Northover, 25 Temmuz 2019'da yaşanan bıçaklı saldırı girişiminde Arsenal takımı oyuncularından Mesut ile Kolasinac'ın eşyalarını çalmaya çalıştığını kabul etti. Mahkeme hakimi, suçunu daha önce itiraf eden Ashley Smith için 8 Kasım 2019 Cuma günü, Northover hakkında ise ileri bir tarihte karar verileceğini duyurdu.

Sezon hazırlıklarında yer almamışlardı

İngiltere'nin başkenti Londra'da 25 Temmuz 2019'da araçta bulundukları sırada motosikletli iki kişinin bıçaklı saldırı girişimiyle karşı karşıya kalan Mesut Özil ve Sead Kolasinac, güvenlik gerekçesiyle Arsenal'in sezon başındaki lig maçlarında kadroya alınmamıştı.

Menzil liderinin cenazesi için Adıyaman'a adeta akın ettiler! THY'den dikkat çeken hamle! Menzil liderinin cenazesi için Adıyaman'a adeta akın ettiler! THY'den dikkat çeken hamle!

Hırsızlığa teşebbüs ve silahlı saldırıdan yargılanıyorlar

Londra Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, saldırıda bulundukları gerekçesiyle gözaltına alınan Ashley Smith ile Jordan Northover'ın, hırsızlığa teşebbüs ve silahlı saldırı girişiminden mahkemeye çıkarılacağı belirtilmişti.

İşte o video: