Nigar Özçelik adlı öğretmen, bir öğrenciyi sınıfa girmesi için sözlü olarak uyardı. Ertesi gün, öğrencinin velileri okula gelerek Özçelik ile tartışmaya başladı. Veliler, Özçelik'in öğrenciyi ittiğini öne sürdü.

Tartışma büyüyünce öğrencinin babası Özçelik'e saldırdı. Olayı gören diğer öğretmenler duruma derhal müdahale ederek veliyi uzaklaştırdı. Yaralanan Özçelik, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Şikayetçi oldu

Tedavisinin ardından Mezitli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek veliler hakkında şikayetçi olan Özçelik, saldırının ders esnasında olduğunu belirterek şu açıklamalarda bulundu:

Bir kadın sınıfın kapısını açtı. Ben de yardımcı olmak amacıyla buyurun dedim. Kadın birden bana hakaret etmeye başladı, ‘Sen benim oğlumu nasıl tutarsın. Sınıfına itersin' diye. Ben de olayı açıklamaya çalıştım, bana kötü cümleler kullandı. 'Birazdan eşim gelecek görürsün sen' dedi. Daha sonra eşi geldi, ona da açıklamaya çalıştım. Saçımı tutup çekti. Bunun üzerine ben kaçtım. Yeniden saçımdan yakalayarak sınıfın kapısına sıkıştırdı, vurdu. Kapı da açık, çocuklar da gördüler. Öğretmen arkadaşlar beni kurtarmaya çalıştılar. Bunun üzerine çocuklar ağladı, ben de kendimden geçtim.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Menzil tarikatı şeyhi için başsağlığı mesajı... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Menzil tarikatı şeyhi için başsağlığı mesajı...

Saldırgan veli gözaltına alındı

Polisin olayla ilgili soruşturma başlatmasının ardından, saldırgan veli Mezitli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.