Menemenspor, transfer çalışmalarını sürdürürken bir skandaldan döndü. İddialara göre İzmir ekibi, transfer ettiği oyuncuları karıştırdı kulüp daha sonra hatanın fark edilmesinin ardından oyuncuyu apar topar gönderdi.

İddialara göre Menemenspor, İtalya 2. Ligi’nde oynayan Lamin Jallow ile anlaştığını zannederek Portekiz 3. Ligi’nde oynayan Alpha Jallow ile sözleşme imzaladı. Hatanın fark edilmesinin ardından oyuncu apar topar gönderildi.

İzmir ekibinin menajerler vasıtasıyla beğenip anlaştığı Gambiyalı santrafor Jallow’un İtalya 2. Ligi’nde oynayan Lamin Jallow değil, Portekiz 3. Lig ekibi Alcochetenseli Alpha Jallow olduğu ortaya çıkınca oyuncu ile yapılan sözleşme feshedildi.

AppleTürkiye'den 2023 yılında 6. kez zam! Temmuz ayında yapılan 2. zam ile fiyatlar arşa çıktı! AppleTürkiye'den 2023 yılında 6. kez zam! Temmuz ayında yapılan 2. zam ile fiyatlar arşa çıktı!

Menemenspor'dan açıklama

Menemenspor'dan yapılan yazılı açıklamada, Portekiz'in Alcochentense takımından forvet oyuncusu Alpha Jallow'un sağlık muayenesinde futbol oynamaya elverişli olmadığının ortaya çıktığı belirtildi. 

Bu durum karşısında noter onayı yapılmadan oyuncunun sözleşmesinin feshedildiği ve Jallow'un kulüple ilişkisinin kesildiği kaydedildi. 

Öte yandan, Alpha Jallow'un başka bir futbolcu ile karıştırıldığı ve Lamin Jallow'un yerine Alpha Jallow'un transfer edildiğine yönelik haberlerin doğru olmadığı bildirildi
.