Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, CNN Türk ekranlarında Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge'ye konuk oldu.

Canlı yayında Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtlayan İmamoğlu, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir iftar programında hakkında Yunan kökenli olduğu imasında bulunduğu iddia edilen Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'ya çok sert tepki gösterdi. Ahmet Hakan'ın İmamoğlu'nun İBB Başkanlığı'nın Yunan basınında konu olduğunu hatırlatması üzerine stüdyoda gerginlik yaşandı. İmamoğlu, Göksu'nun memleketi Trabzon'u işaret ederek kendisinin Yunan olduğunu ima ettiğini öne sürerken; programın moderatörü Ahmet Hakan, Göksu'nun böyle bir ifadesi olmadığını savundu.

İMAMOĞLU: O KİŞİYİ SAVUNMAYIN

Göksu üzerinden başlayan tartışmanın devam etmesi üzerine Ekrem İmamoğlu, Ahmet Hakan'ın sözlerini "O kişiyi savunmayın Ahmet Bey" diye kesince; Hakan'ın da gerildiği görüldü.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ

Ahmet Yavuz Cumhuriyet'ten ayrıldı: Yaşına saygım nedeniyle ağır bir karşılık vermedim Ahmet Yavuz Cumhuriyet'ten ayrıldı: Yaşına saygım nedeniyle ağır bir karşılık vermedim

Program yayınlanmaya başladığı andan itibaren sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında girerken, programı takip eden binlerce vatandaş taraflı sunum ve İmamoğlu'na yeterince söz hakkı tanınmadığı gerekçesiyle Ahmet Hakan'a tepki gösterdi. 

Liberal Demokrat Parti (LDP) eski Genel Başkanı Cem Toker ise Albert Camus’un bir sözünü paylaştı.

Toker'in o paylaşımı;

Dün gece @cnnturk izlerken aklıma Albert Camus’un bu sözü geldi... “Dünyanın en eski mesleği kendini satmaktır. Bunu fahişelik ile karıştırmak da bir o kadar eski yanılgıdır.”