Ahmet Yavuz Cumhuriyet'ten ayrıldı: Yaşına saygım nedeniyle ağır bir karşılık vermedim Ahmet Yavuz Cumhuriyet'ten ayrıldı: Yaşına saygım nedeniyle ağır bir karşılık vermedim

Meslektaşı olan eski eşi Sagopa Kajmer tarafından şiddete uğradığını önceki gün sosyal medyadan duyurmuştu. Kolera yaptığı yeni açıklama ile koruma tedbiri aldıracağını duyurdu.

Sagopa Kajmer ismiyle tanınan ünlü rapçi Yunus Özyavuz'un eski eşi Kolera önceki gün yaptığı açıklamalarla sosyal medyayı salladı. Güler, eski eşi tarafından şiddet gördüğünü iddia ederek, "Kemiklerimi kırdı." dedi. Eski eşini savunan takipçilerine de küfür ve hakaretler yağdırdı. 

"KORUMA TEDBİRİ ALDIRACAĞIM" 

Gelen tepkiler üzerine Kolera yeni açıklamalarda bulunarak aldığı doktor raporunu da takipçilerine gösterdi. İşte ünlü rapçinin o açıklamaları: "Bana yapılacakları öngöremedim. Sırtımda üç tane kırık var. Suç duyurusunda bulunmayacağım, koruma tedbiri aldıracağım. Mecbur hissettiğim için elimdeki raporu gösterip konuyu kapatacağım. Yeni bir pislikle karşılaşmadığım sürece benim için konu buraya kadar. Ben kötü bir insan olamıyorum. En azından yalan söylemediğimi görmeniz için raporu paylaşıyorum. Adli tıptan raporun yeni olmadığı ortaya çıkıyor. Olayın üzerinden zaman geçti ama bunları sizinle paylaşmam bile büyük bir şey. Size söz veriyorum yeni bir kötülükle karşılaşırsam elimden geleni yapacağım. Elimde Whataspp konuşmaları da var. "