Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kentin 7 Eylül Kurtuluş Günü dolayısıyla iki gündür bulunduğu Aydın'dan bugün Kuşadası'na geçti. Burada belediye önünde toplanan vatandaşlara hitap eden Kılıçdaroğlu'na Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da eşlik etti.

Yumurta fırlattılar

Kılıçdaroğlu, vatandaşlara seslendiği sırada ezan okunmaya başlayınca konuşmasına ara verdi. Bu sırada Kılıçdaroğlu'na doğru birkaç yumurta fırlatıldı. Yumurtalar Kılıçdaroğlu'na isabet etmedi.

Protestocu göz altına alındı

Yumurtalı saldırı sonrası olayla ilgili olarak bir kişi gözaltına alındı. Yapılan araştırma sonunda yumurtalı saldırıyı gerçekleştiren kişinin Bitlis'te Mutki nüfusuna kayıtlı 40 yaşındaki İrfan Ö. olduğu belirtildi.

İrfan Ö.'nün kısa bir süre önce Söke'de korumalığını yaptığı bir AVM sahibi ile yaşadığı sorunların ardından cezaevine girdiği ve kısa bir süre öncede cezasını tamamlayarak tahliye olduğu öğrenildi. İrfan Ö.'nün, Kuşadası'nda bir süre esnaflık yaptığı ancak şu anda işsiz olduğu öğrenildi.

5 yaşındaki Zeynep'in kahreden ölümü...15 gün sonra ölümüne neden olan sürücüye tahliye! 5 yaşındaki Zeynep'in kahreden ölümü...15 gün sonra ölümüne neden olan sürücüye tahliye!

"Ömer Başkanı kutluyorum"

Belediye binasına girişte vatandaşlarla ve kurtuluş günü nedeniyle gösteri yapan efe gruplarıyla selamlaşan Kılıçdaroğlu, 31 Mart seçimlerinde Kuşadası Belediye Başkanlığı'na seçilen Ömer Günel'in genç ve hukukçu kimliğiyle kısa sürede başarılı çalışmalara imza attığını belirterek, "Ömer Başkana başarılı ve özellikle Büyükşehir Belediyesi ve tüm kurumlarla uyumlu çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyorum. Halkımızın da desteğiyle daha önemli hizmet ve yatırımlara imza atacağına inanıyorum" dedi.

Zeytinyağı hediye edildi

Kuşadası'nı ziyareti sırasında Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel tarafından, Kemal Kılıçdaroğlu'na Kuşadası'nın özel zeytinyağı ile yöresel ürünler hediye edildi.