Geçtiğimiz hafta Antalyaspor ile oynadıkları maçta sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılan Süper Lig ekiplerinden İ.M. Kayserispor'un Teknik Direktörü Hikmet Karaman, ligde yukarı tırmanmak istediklerini söyledi. 

Futbolcular, ligin 5. haftasında karşılaşacakları Denizlispor'a karşı hazırlık yapmaya başladı.

Menzil liderinin cenazesi için Adıyaman'a adeta akın ettiler! THY'den dikkat çeken hamle! Menzil liderinin cenazesi için Adıyaman'a adeta akın ettiler! THY'den dikkat çeken hamle!

"İyi oynayamadık"

Berabere kalınan maçla ilgili fazla yorum yapmaya gerek görmeyen Hikmet Karaman, sakat ve cezalı oyuncuların eksikliğini de hissettiklerini belirterek, "2 içerde 2 de dışarıda maç oynadık. Dışardaki 2 maçtan birer puan aldık. İçerde de 2 mağlubiyet aldık. Önümüzde Denizli maçı var. Onlarda lige iyi başlayan takım. Cezalı 3 oyuncumuz tekrardan aramızda. Bu bizim için çok önemli. İyi bir maç olacak.” dedi.

"Sıfırdan yeni bir takım olduk"

Bir an önce ligin alt taraflarından yukarı çıkmak istediklerini söyleyen Karaman, "Sıfırdan yeni bir takım olduk. Antalya maçına baktığımızda takımın içerisinde kaleci Lung’un haricinde tamamen yeni bir takım. Bilal var, o da uzun süre sakattı. Birbirini tanımayan 20 tane adamı bir araya getirin, birbirlerini tanımaları 1 ay sürer. Biz futbol takımıyız ve yeni bir takım oluşturduk." ifadelerini kullandı.