Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa'nın Yıldırım İlçesi Başkanlığında örgüt buluşması düzenlendi. İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun da katıldığı toplantıda kavga çıktı.

Kaftancıoğlu’nun konuşma yaptığı toplantının soru-cevap kısmında, 31 Mart Mahalli İradeler Seçimlerinde, CHP İl Başkanı Hüseyin Akkuş’un belediye başkan adayı Mustafa Bozbey’i desteklemediğini iddia eden Yıldırım Meclis Üyesi Recep Bayram, söz isteyerek Kaftancıoğlu’na "Siz hikayenizi anlattınız. Bizim hikayemizde biraz eksiklikler var. Bizim hikayemizde zalimler, mazlumlar bir de Hüseyin Akkuş gibi n....lar var." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Menzil tarikatı şeyhi için başsağlığı mesajı... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Menzil tarikatı şeyhi için başsağlığı mesajı...

MİKROFONU KÜRSÜYE FIRLATTI

Bayram, bu sözlerin ardından elindeki mikrofonu Hüseyin Akkuş'un bulunduğu kürsüye fırlattı. Bayram'ın hareketine tepki gösteren partililer, İl Başkanı’na hakaret ettiğini iddia ederek meclis üyesine saldırdı. Salonda yaşanan arbede nedeniyle toplantıya ise ara verildi.

Öte yandan olayları görüntülemeye çalışan AS TV kameramanı da darp edildi. CHP yöneticileri, toplantıya katılanlardan olayla ilgili özür dilerken, Kaftancıoğlu da partilileri sakinleştirmeye çalıştı, daha sonra salonu terketti.