Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu! Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu!

Bildiğiniz üzere Çin'den yayılan corona virüsünün en büyük etkilerini, en acı etkilerini ve en hızlı yayılma etkilerini gösteren bir diğer ülke İtalya. Yaşlı nüfusunun çok olmasından dolayı ölüm oranlarında rekor kıran İtalya gün içerisinde 966 adete ulaşan corona virüsü ölümüne daha sahip oldu.

Lombardia Başkanı Açıkladı

Lombardiya bölgesel yönetim başkanı tarafından yapılan açıklamalarda durumun giderek kötüleştiğini hastanelerde yatak ve yoğun bakımlar da neredeyse yerlerinin kalmadığını belirtti. Bölgesel yönetim başkanı, yapmış olduğu bir diğer açıklamada genel sıkıntının tam olarak solunum cihazlarında oluşan yetersizlik ve hasta sayısına yetmeyen cihaz eksikliği gibi sorunlar olduğunu belirtti. Bunun yanı sıra Fontana, Milano fuar merkezinde acilen 500 kişi kapasitesi olan bir hastane oluşturulması gerektiğinin altını çizdi.

Günde En Fazla 7 Adet Entübe Yapılabiliyor!

Corona virüsü vakalarının neredeyse en çok görüldüğü bir bölge olan bergama kentinde olaylar oldukça kötü bir hale bürünüyor. Bölgenin hastanelerinden bir tanesinde çalışan personelin yaptığı açıklamalarda yoğun bakım bölümünde günde en fazla 7 kişiyi entübe edebildiklerini açıkladı.

Corona virüsü ile akciğerlerinde sorunlar oluşan insanların acil solunum cihazına bağlanması gerekirken, hastane personeli tarafından yapılan açıklamada günde en fazla 7 kişiye entübe işleminin uygulanabildiğini öğrenmiş olduk.

Çalışanlara 14 Günde 1 Günlük İzin

Vaka sayısının ve semptomları gösteren kişilerin sayı olarak çok fazla olmasından dolayı sağlık personelleri 14 günde sadece 1 gün dinlenme haklarına sahip olduklarını belirtti. Bergamo bu şekilde artarak devam eden vakalardan dolayı daha fazla dayanamayacak gibi duruyor.