Euro tarihi zirvesini gördü! 29 lirayı aşarak rekor kırdı! Euro tarihi zirvesini gördü! 29 lirayı aşarak rekor kırdı!

İstanbul’da, İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Özel Harekat, Çevik Kuvvet ve Terörle Mücadele şubeleri başta olmak üzere kritik birimlerde görev yapan emniyet mensupları ile polis çocuklarının yer aldığı klipte, miniklerin babalarına karşı olan sevgileri ve özlemleri ön plana çıkarıldı.

İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş’ın görevi devralması ile birlikte faaliyete geçen müdüriyet bünyesindeki sosyal medyada da yayımlanan klip, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Medya Protokol ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Süleyman Gökdemir’in denetiminde gerçekleştirildi.

OYUNCU SİNEM USLU ROL ALDI

İstanbul’da Şehit Polis Ömer Erdoğan Ortaokulu’nun bir sınıfında ‘öğretmen’ rolündeki oyuncu Sinem Uslu’yla başlayıp, gerçek polis çocuklarının rol aldığı klip, Emniyet Müdürlüğü koridorlarında son buluyor. Söz konusu klipte babalarını anlatan çocuklar, onlara sürpriz yapıp, babalarının yaptıkları görevle kahramanlıklarını anlatıyor. Yaklaşık 3 dakikadan oluşan video klibin çoğu yerinde duygusallık ağır basarken, babalarına duydukları özlem ve sevgi yönü anlatılıyor.

Hazırlanan klibin son bölümünde ise 2016 yılında yaşanan 15 Temmuz darbe girişiminde görevi sırasında yaralanan ve tekerlekli sandalyeyle yaşamak zorunda kalan ‘Gazi’ polis memuru Yaşar Demirel’in, kızından gelen kutlama telefonuyla duyduğu sevinç ve baba-kız arasındaki diyalog yer alıyor.