Telefon kayıt harçlarına zam geldi... Vatandaş, Artvin Hopa'daki Sarp Sınır Kapısı'na hücum etti! Telefon kayıt harçlarına zam geldi... Vatandaş, Artvin Hopa'daki Sarp Sınır Kapısı'na hücum etti!

16 milyon nüfusa sahip İstanbul'da toplu ulaşım araçlarının gece de sefer yapması, uzun bir süredir İstanbulluların talepleri arasında yer alıyordu. İhtiyaca binaen İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraklarından İETT, 24 saat sefer yapan otobüs seferlerinin güncelledi. 

Birçok ilçeden geçecek olan otobüs seferleri, dünya şehri İstanbul'da büyük bir ihtiyacı karşılayacak. İETT'den yapılan açıklamada, yolcuların isteği üzerine 24 saat ulaşım sağlanabilmesi için hizmet veren gece hatlarının listesi yayınlandı.

Listeye göre gece saatlerinde 15'i İstanbul Havalimanı'na, 5'i Sabiha Gökçen Havalimanı'na olmak üzere toplam 28 hatta sefer düzenleniyor.

Duyuruya göre 24 saat sürekli ulaşım için gece saatlerinde hizmet veren hatlar şöyle:

METROBÜS 24 SAAT, METRO 06.00-00.00 ARASI

İstanbul'da metro sabah 06.00 ile 00.00 saatleri arasında hizmet veriyor. 24 saat hizmet veren metrobüs seferleri ise 01.00 ile 05:30 saatleri arasında 30 dakika veya 1 saat aralıklarla yapılıyor.