İstanbul Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminleri uyarınca fırtına uyarısı yaptı. Meteoroloji'nin tahminlerine göre Batı Karadeniz ve Marmara'da cuma öğle saatlerinde rüzgar hızını artıracak ve aynı gün gece saatlerinde de etkisini kaybedecek.

Ahmet Yavuz Cumhuriyet'ten ayrıldı: Yaşına saygım nedeniyle ağır bir karşılık vermedim Ahmet Yavuz Cumhuriyet'ten ayrıldı: Yaşına saygım nedeniyle ağır bir karşılık vermedim

Öğle saatlerinde sert rüzgar etkili olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamaya göre Batı Karadeniz'in doğusunda, Batı ve Güney Batı yönlerden esen rüzgar 29 Kasım Cuma günü öğle saatlerinden itibaren etkisini artırarak 6 ile 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına şeklinde esecek. Fırtına aynı gün gece saatlerinde etkisini kaybedecek.

Deniz ve hava ulaşımında aksamalar olabilir

Marmara Denizi'nde de Batı ve Güney Batı yönlerden esen rüzgarın, cuma sabah saatlerinden itibaren etkisini artırarak 6 ile 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi ve yine gece saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor. MGM, fırtına sebebiyle ulaşımda aksamalar olabileceği uyarısında bulundu.