Adana'da siyasi görüşü farklı olduğu için belediyeden işten çıkartıldığını ileri süren bir kişi, silahla park ve bahçeler daire başkanlığını bastı. Seyhan ilçesine bağlı Bahçeşehir Mahallesi'ndeki Öğretmenler Bulvarı'nda bulunan park ve bahçeler daire başkanlığına geldi.

Silahıyla havaya ateş açtı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı Park ve Bahçeler Daire Başkanlığında işçi olarak çalışan Osman Boran, işten çıkarılması sonrasında tabancayla daire başkanlığını basarak havaya ateş açmaya başladı. Şahıs, 4 el ateş açtıktan sonra işe geri dönmeyi talep etti. 

Menzil liderinin cenazesi için Adıyaman'a adeta akın ettiler! THY'den dikkat çeken hamle! Menzil liderinin cenazesi için Adıyaman'a adeta akın ettiler! THY'den dikkat çeken hamle!

Özel güvenlikler durumu polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri şahsı ikna ederek gözaltına aldı. 

Boran, polis aracına bindirildikten sonra, "Benim siyasi görüşüm farklı olduğu için işten çıkardılar. İşten çıkartılmanın yanı sıra bir de hakaret edip iftira atıyorlar." dedi. Ekipler, vatandaşı sorgulamak üzere polis merkezine götürdü.