İrem Derici'nin evine zorla girmek isterken yakalanan Erol K. isimli şahıs, ifade vermek üzere İstanbul Adalet Sarayı’na getirilmişti. İfadesinin ardından Erol K., ünlü şarkıcının yanına 50 metreden fazla yanaşmama ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Şahsın salınması üzerine çok sinirlenen ünlü şarkıcı İrem Derici, konuyla ilgili Twitter üzerinden büyük tepki göstererek gündem oldu. Hayranları, #İremDericiYanındayız tag'i ile şarkıcıya olan desteklerini gösterdi.

"ŞAKA MISINIZ?"

Salınmasının ardından tekrar İrem Derici'nin oturduğu apartmanın etrafında gezerken görüntülenen Erol K.'nın konuyla ilgili röportaj vermesine tepki gösteren Derici, "Adam salınıyor, o yetmiyor 2 saat önce tekrar evimin oralarda elini kolunu sallaya sallaya gezerken kendisine mikrofon uzatılıyor! Şaka mısınız ya! Şu saatten sonra başıma bir şey gelirse sorumlusu buna çanak tutanlardır!" dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Menzil tarikatı şeyhi için başsağlığı mesajı... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Menzil tarikatı şeyhi için başsağlığı mesajı...

KORKU İÇİNDE YAŞIYOR

Yaşadığı olayın korkusunu bir haftadır üzerinde taşıdığını belirten İrem Derici, "Can güvenliğim yok, bunu sağlamak için elimden geleni yapsam da atılan bir adım yok! Ben hakkımı tam olarak nerede aramalıyım?" ifadelerini kullanarak sitem etti. 

SANATÇININ YAŞADIĞI YER İFŞA OLDU

Eve giren şahsa mikrofon uzatan muhabir, ünlü şarkıcının yaşadığı yeri kameralara gösterdi. Can güvenliğinden şüphe eden İrem Derici'nin bu kez oturduğu apartman deşifre oldu. İrem Derici ve hayranlarının olayla ilgili tepkisi sürüyor.