İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün Yenikapı’daki Avrasya Kültür Merkezi’ndeydi. CHP il, ilçe, kadın ve gençlik kolları yöneticileriyle bir araya gelerek, yaptığı 'tatil' ile ilgili söylentilere yanıt verdi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İmamoğlu'nun yaptığı tatille ilgili: "İstanbul'u sel bastı beyefendi tatilde, daha dün bir bugün iki..." demişti.

"TATİLE ÇIKMADIM DİYENLER DEMEK Kİ HİÇ ÇALIŞMAMIŞ"

İmamoğlu, "Birisi demiş ki, ‘Ben, hayatımda hiç tatile çıkmadım.’ Şu olduğunda da çıkmadım, bu olduğunda da çıkmadım! Profesyonel hayatta böyle birine şöyle bir söz söylenir: ‘Demek ki hiç çalışmamışsın!’ ifadelerini kullandı.

Menzil liderinin cenazesi için Adıyaman'a adeta akın ettiler! THY'den dikkat çeken hamle! Menzil liderinin cenazesi için Adıyaman'a adeta akın ettiler! THY'den dikkat çeken hamle!

"BENİMKİ TATİL SAYILMAZDI"

23 Temmuz'da tatil için 8 günlük izin alan İmamoğlu görev süresi  henüz 1 ayı geçmediğinden tepki görmüştü. Çalışan her insanın tatile ihtiyacı olduğunu vurgulayan İmamoğlu, "Benim yaptığım tatil sayılmaz, 1-2 günlüğüne eş olarak görevimi ve babalık vazifemi yerine getirdim, sonra geri döndüm." dedi.