İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya ayağı İBB TV'de logo değişikliğine gidildi. Önceki logoda yer alan cami figürünün kaldırılması, sosyal medyada tartışmalara yol açtı. Eski logonun geri gelmesini isteyen vatandaşlar, Twitter'da #camimiistiyorum etiketi altında tweet attı. 

İBB TV'nin yeni logosu tartışmalara yol açtı

Bazı vatandaşlar eski logonun geri dönmesini isteyip yeni logodaki renklerin farklı çağrışımlara neden olduğunu belirtti. Bazıları logodaki renklerin LGBT'yi temsil ettiğini savunurken kimi vatandaş ise, bu renklerde ülkedeki ve İstanbul'daki farklı kültürlerin harmanlanmasından esinlenildiğini ifade etti. Kimisi de logonun yenilenmesini desteklediğini, ancak yeni logonun İstanbul'u anlatan bir hikayesi olması gerektiğini ifade etti.

Cami figürünün rögar kapaklarında bulunması nedeniyle değişiklikten memnun kalan vatandaşlar da oldu

Yeni logodan memnun kalan vatandaşlar da eski logodaki cami figürünün rögar kapaklarında yerde bulunmasının rahatsızlık verici olduğunu, bu sebeple logo değişimini desteklediklerini bildirdi. 

AppleTürkiye'den 2023 yılında 6. kez zam! Temmuz ayında yapılan 2. zam ile fiyatlar arşa çıktı! AppleTürkiye'den 2023 yılında 6. kez zam! Temmuz ayında yapılan 2. zam ile fiyatlar arşa çıktı!

Eski logo:

Yeni logo: