Muğla Marmaris'te kuyumculuk yapan, aynı zamanda sosyal medyada gezgin fenomen olarak tanınan Fatih Koparan, dükkanında 10 kişi tarafından saldırıya uğradığını duyurdu.

Euro tarihi zirvesini gördü! 29 lirayı aşarak rekor kırdı! Euro tarihi zirvesini gördü! 29 lirayı aşarak rekor kırdı!

"Polisin gelmesi için ölmem mi gerekiyor?"

Koparan, Twitter'da yaptığı paylaşımda polisin gelmediğini belirterek, "Arkadaşlar dükkanıma girerken 10 kişi saldırdı, linç ettiler. Defalarca 155'i aradım. Ölmem mi gerekiyor?" dedi.

Yan dükkandaki esnaf tehdit etmiş

Daha önce yan dükkanında bulunan kişiyi hanutçuluk yaptığı için polise şikayet eden ve darp edilen Koparan, onlarca kişi tarafından saldırıya uğradığını ve ölümle tehdit edildiğini söyledi.

Vahşi olayı Twitter'dan duyurdu

​Twitter hesabından açıklama yapan Koparan, "Arkadaşlar dükkanıma girerken 10 kişi saldırdı, linç ettiler. Lütfen birileri yardım etsin artık. Mafya hala dükkanımın önünde ölümle tehdit ediyor. Kimse gelmiyor. Polis yok. Gelen yok. Bunlar kaçakçı arkadaşlar. Ben devamlı polise şikayet ettiğim için rahatsız oldular bir şey yapılmazsa beni öldürecekler. Onlarca kişi ellerinde aletlerle saldırdılar. Hala polislerin yanında ölümle tehdit ediyorlar. Defalarca yazdım burada, defalarca 155'i aradım. Ölmem mi gerekiyor?" diye yazdı.

Darp edilmiş fotoğraflarını paylaştı

Daha sonraki paylaşımlarında hastanede olduğunu duyuran Koparan, "Kafama gelen darbelerden dolayı hastanede gözetim altındayım. Durumum iyi arayanlara cevap veremiyorum şimdilik. Teşekkürler" dedi.