Temmuz ayında Mustafa T. (19), ile Çirişhane Mahallesi, Kanalboyu Caddesi'nde karşı karşıya gelen Emirhan İ. (22), çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle cebinden çakısını çıkararak Mustafa T.'yi başından yaralayıp kaçmıştı. Ağır yaralanan genç, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirmişti. 

Osmangazi Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği, cinayetten kısa süre sonra katil zanlısını yakalamıştı.

Euro tarihi zirvesini gördü! 29 lirayı aşarak rekor kırdı! Euro tarihi zirvesini gördü! 29 lirayı aşarak rekor kırdı!

"Uyuşturucuyu vermeyince kafasına bıçakla vurdum"

Hakkında ‘kasten adam öldürmek’ suçundan müebbet hapis cezası talebiyle dava açılan Emirhan İ, Bursa 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ilk kez hakim karşısına çıktı. Uyuşturucu almak için bir grupla buluştuğunu söyleyen zanlı, "Böyle olsun istemezdim. Ben uyuşturucu kullanıyorum. 5-6 kişiyle uyuşturucu almak için karşılaştım. Ölen çocuk da oradaydı. Bir süre sonra grup ayrıldı ve ardından maktul geldi. Uyuşturucuyu istedim. Uyuşturucu ve parayı vermeyeceğini söyledi. ‘Git lan’ deyip küfreder gibi konuştu. Eline cebine atar gibi yapınca, bıçak ile kafasına vurdum. Kendisini tanımıyorum." dedi.