Süper Lig'de bu hafta karşı karşıya gelecek Fenerbahçe ile Ankaragücü arasında,geride kalan lig maçlarında Fenerbahçe'nin galibiyetlerde 63-10, gol sayısında da 185-66 üstünlüğü var. İstanbul'da yapılan lig maçlarında Fenerbahçe 36, başkent temsilcisi 4 galibiyet aldı. Şimdi gözler bu hafta oynanacak karşılaşmaya çevrildi. Peki Fenerbahçe Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Ankaragücü hangi kanalda? Fenerbahçe Ankaragücü muhtemel ilk 11'leri kimler? Fenerbahçe Ankaragücü maçının hakemi kim?

Atatürk anıtına saldırı! Alçaklık bitmiyor Atatürk anıtına saldırı! Alçaklık bitmiyor

Fenerbahçe Ankaragücü maçı ne zaman saat kaçta?

Fenerbahçe Ankaragücü maçı 21 Eylül 2019 Cumartesi günü saat 20.00'de oynanacak. Mücadele, yayıncı kuruluş Bein Sports 1 kanalından canlı olarak ekrana gelecek. Maçın orta hakemliğini ise Abdülkadir Bitigen üstlenecek.

Fenerbahçe Ankaragücü muhtemel ilk 11'leri

Fenerbahçe

Altay
Ozan
Jailson
Zanka
Dirar
Tolga
Gustavo
Deniz
Rodrigues
Kruse
Muriç

Ankaragücü

Korcan
Cebrail
Michal Pazdan
Ante Kulusic
Tiago Pinto
Sedat Ağçay
Hector Canteros
Wilfred Moke
Aydın Karabulut
İlhan Parlak
Dever Orgill

Ankaragücü, Cocu'yu göndertmişti

Süper Lig'de 14 maçtır sahasında kaybetmeyen Fenerbahçe, son mağlubiyetini Ankaragücü'ne karşı almıştı. Ankaragücü'ne geçtiğimiz sezon 3-1 mağlup olan sarı-lacivertliler, bu maçın sonunda ise Teknik Direktör Phillip Cocu ile yollarını ayırmıştı.

Lig'de puan durumu

Büyük takımlar bu sene sezona iyi bir başlangıç yapamadı. Lider koltuğunda Anadolu takımlarından Alanyaspor oturuyor. Ligin 5. haftasında karşılaşacak Fenerbahçe ve MKE Ankaragücü arasında 9 sıralık fark bulunuyor.

Fenerbahçe, Alanyaspor ve Çaykur Rizespor'un ardından 3.lük koltuğunda otururken, rakipleri Ankaragücü, 12. sırada yer alıyor.