Bartın organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren bir demir çelik fabrikasının hurdalık deposunda yangın çıktı. İl ve ilçe belediyelerinin müdahale ettiği yangını söndürme çalışmaları devam ederken, gökyüzünü adeta duman bulutu kapladı. Bartın’ın Kurtköy mevkisinde bulunan Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir demir çelik fabrikasının hurda deposunda çıkan yangına ilk olarak Bartın Belediyesi İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği, ancak söndürme çalışmaları başarılı olamayınca, olay yerine Ulus ilçesi, Abdipaşa ve Kozcağız beldeleri ile Karabük'ün Safranbolu ilçesinden de takviye ekipler gönderildiği bildirildi.

Karabük ilinden de köpük takviyesinin sağlandığı yangın nedeniyle, gece gökyüzünü adeta duman bulutu kapladı. İtfaiye ekiplerinin yoğun çaba harcadığı yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Herhangi bir can kaybının yaşanmadığı yangında ambulanslarda olası bir kazaya karşı olay yerinde hazır bekletiliyor.

Telefon kayıt harçlarına zam geldi... Vatandaş, Artvin Hopa'daki Sarp Sınır Kapısı'na hücum etti! Telefon kayıt harçlarına zam geldi... Vatandaş, Artvin Hopa'daki Sarp Sınır Kapısı'na hücum etti!

Diğer yandan yangının çıkış nedeni ile ilgili kesin bir bilgiye ulaşılamazken, bölgede yapılan kaynak çalışması sırasında çıktığı iddia edildi.