Afyonkarahisar'da cezaevinden firar eden şahıs, Konya'ya gelerek eşinin yaşadığı eve önce molotofkokteyli atarak yangın çıkardı, ardından dışarıya çıkan eşini pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

KONYA'DAN KAÇARAK AFYONKARAHİSAR'A GİTTİ

Olay, Konya'nın Meram İlçesi Sahibata Mahallesi Balıklı Çeşme Sokak'ta meydana geldi. Afyonkarahisar'da hükümlü bulunduğu cezaevinden kaçan Ali Mıngır, eşi Birsen Mıngır'ın B.D. adlı erkekle birlikte yaşadığı iddia edilen eve geldi.

YANGINDAN KAÇAN EŞİNİ TÜFEKLE VURDU

Mutfak penceresinden molotofkokteyli atarak evde yangın çıkaran Ali Mıngır, daha sonra yangın nedeniyle dışarıya çıkan eşi Birsen Mıngır'ı pompalı tüfekle vurdu.

Sırtından ağır yaralanan Birsen Mıngır, olay yerine sevk edilen ambulansla kaldırıldığı Konya Numune Hastanesi'nde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Menzil tarikatı şeyhi için başsağlığı mesajı... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Menzil tarikatı şeyhi için başsağlığı mesajı...

POLİS, FİRARİ SALDIRGANI ARIYOR

Olaydan sonra Ali Mıngır kayıplara karışırken, evde çıkan yangın ise itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Polis, eşini öldürdükten sonra kaçan Ali Mıngır'ı yakalamak için çalışma başlattı.