Uzun yıllardır imamlık yapan emekli imam Şaban Elönü, geçtiğimiz günlerde umre ziyareti yapmıştı. Bilindiği üzre dünyada Corona virüsü nedeniyle ölüm oranları hızla artıyor. Esra Elönü’nün babası da Umreden döndükten sonra Gaziosmanpaşa merkezinde bulunan İstanbul'daki evinde bu sabah ne yazık ki hayata gözlerini yumdu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Menzil tarikatı şeyhi için başsağlığı mesajı... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Menzil tarikatı şeyhi için başsağlığı mesajı...

Corona Virüsü Testi Negatif

Esra Elönü Twitter hesabından yapmış olduğu açıklamada, arkadaşlarından ve çevresinden gelen yorumlara cevap verdi. Elönü umre dönüşü vefat eden babası hakkında çevresinin, Corona virüsü nedeni ile ölüp ölmediğini merak ettiğini fakat yapılan testin sonucunun negatif çıktığını, tam anlamıyla ölüm nedeninin ne olduğunu anlayabilmek için adli tıp raporunu beklediğini ifade etti. 

62 Yaşında Hayata Veda Etti

62 yaşında olan emekli imam umre dönüşünde hayata gözlerini yumdu. İlerleyen günlerde vefat eden Esra Elönü babası hakkında yapılacak olan açıklamalar tarafımızca siz değerli okurlarımıza iletilecek olup emekli imamın, corona virüsü sebebiyle mi yoksa başka bir sebepten dolayı mı öldüğünün bilgisini vereceğimizi bilmenizi istiyoruz.