Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu! Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu!

Kırıkkale'de F.B. isimli şahıs, 18 Ağustos'ta eski eşi Emine Bulut'u 10 yaşındaki kızının önünde vahşice öldürmüştü. Boğazından bıçaklanan Emine Bulut'un ölmeden önceki son anlarına dair görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Bulut'un "Ölmek istemiyorum" diye feryat ettiği, kızının ise "Anne ölme" diye feryat ettiği duyuluyor. 

EMİNE BULUT'UN SON SÖZLERİ "ÖLMEK İSTEMİYORUM" OLDU

Eski eşi F.B tarafından boğazından bıçaklanan ve boğazını tutarak hayatta kalmaya çalışan 38 yaşındaki Emine Bulut, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olaya şahit olan küçük kız ise sinir krizi geçirerek tedavi altına alındı. Eşini ekmek bıçağı ile yaralayıp olay yerinden kaçan F.B. ise yakalanarak gözaltına alındı.

"HAKARET EDİNCE SİNİRLENDİM"

İşlemlerin ardından adliyeye çıkarılan F.B. tutuklanarak cezaevine sevk edildi. Eş katili F.B., ilk ifadesinde, velayet konusu konuşulurken Emine Bulut'un kendisine hakaret ettiğini, bunun üzerine sinirlenerek ona saldırdığını belirtti.