Seçimin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu'na iktidara yakın televizyon kanalı A Haber'de "Oğlum" diye hitap eden sunucu Erkan Tan hakkında avukat Ömer Ediz Yoraz'ın suç duyurusunda bulunduğu haberini ilk kez neohaber.net duyurmuştu. Avukat Ömer Ediz Yoraz, suç duyurusunun yanı sıra bir de ve akli denge tespiti istediklerini yine neohaber ile paylaşmıştı.

Ancak Tan, toplumun büyük kısmının tepkisini çekmesine rağmen provokatif yayıncılık anlayışından vazgeçmiyor. Tan bu kez de İBB Başkanı olan Ekrem İmamoğlu için canlı yayında, "Ekrem İmamoğlu çalınmış oylarla mazbata sahibi oldu, şimdilik..." dedi.

BU İLK DEĞİL

Telefon kayıt harçlarına zam geldi... Vatandaş, Artvin Hopa'daki Sarp Sınır Kapısı'na hücum etti! Telefon kayıt harçlarına zam geldi... Vatandaş, Artvin Hopa'daki Sarp Sınır Kapısı'na hücum etti!

Daha önce "Ekremciğim sen başkan olmadın oğlum" sözleriyle büyük tepki toplayan A Haber spikeri Erkan Tan, yine çok konuşulacak sözlere imza attı.

Ekrem İmamoğlu'nun mazbata almasını canlı yayında değerlendiren Tan, skandal ifadelerde kullandı.

"ADAM EVRAKTA SAHTECİLİK YAPIYOR BE" DEMİŞTİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun evrakta sahtecilik yaptığını öne süren Tan, "Aynı hareketi başka birisi yapsa. Mesela Ahmet Kaymaz gidip Anıtkabir'de İBB Başkanı diye imza atsa ne olur? Dolandırıcı olur. Ya adam evrakta sahtecilik yapıyor be, daha değilsin ki Ekremciğim sen, daha başkan olmadın oğlum" demişti.