Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu! Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, beraberinde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç ile birlikte New York'a gitti. Birleşmiş Milletler (BM) 74. Genel Kurul görüşmeleri için yola çıkan Erdoğan, temsilcilerle tek tek ilgilendi ve görüşlerini sordu.

"Söz konusu Müslümanlar olunca üç maymunu oynuyorlar"

Türk, Soydaş ve Müslüman toplumuna hitap eden Erdoğan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

Çıkarları için bölgemizi yangın yerine çevirenlerin menfaatlerini koruma uğruna terör örgütlerini tırlar dolusu silaha boğanların, dökülen her Müslüman kanında payı olduğunu gayet iyi biliyoruz. Ancak her fırsatta, diğer ülkelere demokrasi, hukuk ve insan hakları dersi verenler maalesef bunları görmüyor, görmek istemiyor. Kendi hakları konusunda aslan kesilenler, söz konusu Müslümanlar olunca; üç maymunu oynuyorlar.

Konuşmasıyla alkış alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Birileri istemese de Cemal Kaşıkçı’nın, Mursi’nin hakkını aramaya devam edeceğiz." dedi.