Emine Bulut, geçtiğimiz Pazar günü eski eşi tarafından vahşice öldürülmüştü. Olaya tanıklık eden 10 yaşındaki kızı ise bakanlık korumasına alınmıştı. Emine Bulut'un kardeşi Kazım Bulut, ablasını canice öldüren F.B. için, "bunların hakkı idam" dedi.

Menzil liderinin cenazesi için Adıyaman'a adeta akın ettiler! THY'den dikkat çeken hamle! Menzil liderinin cenazesi için Adıyaman'a adeta akın ettiler! THY'den dikkat çeken hamle!

"ANCAK İDAM İLE YARGILANIR"

Bulut, cani F.B. için şu sözleri kullandı: "Böyle karaktersizler, böyle şerefsizler ancak ve ancak 'idam' ile yargılanır. Bunların hakkı idamdır. Ben biliyorum bunlar ne ceza alırsan alsın yarın bir gün af çıkar 3 sene, 5 sene 10 sene sonra çıkar bu adam. Dışarıda tekrar içimizde olacak bunlar." 

"BABALIK DUYGUSU YOKTU"

Annesinin ölümüne tanıklık eden 10 yaşındaki yeğeni hakkında konuşan Bulut, cani F.B.'nin istediği zaman kızını görme hakkına sahip olduğunu, ancak kızını yeterince görmediğini, babalık duygusuna sahip olmadığını belirtti. Acılı kardeş, ablası için adaletin sağlanmasını ve katilin idama mahkum edilmesini istedi. 

KAYINPEDERİNİ ARAYIP "SENİ DE ÖLDÜRECEĞİM" DEDİ

Bulut, sözlerini şu şekilde sürdürdü; "Edindiğim bilgiye göre olay günü kız kardeşimi arıyor çocuğunu görmek istediğini söylüyor. Ablam çocuğunu göstermek için oturuyorlar bir yerde muhabbet ediyorlar. Sonra bu orada tartışıyor. Ablama ters-düz konuşmaya başlıyor. Sonra ablam çocuğunu alıyor babamı arıyor. Babama diyor ki dolmuşa bindireceğim F.B.B.'yi yoldan al diyor. Bunlar dolmuşa binerken tartışıyorlar. Dolmuşçular orada araya giriyor. Ne oluyor diye. Ablam diyor ki tamam sıkıntı yok. Problem yok, çocuğum korkuyor çocuğumun yanında tartışmayın diyor. F.B.B.'nin yanında tartışmamaları için bu kolundan tutuyor iniyor aşağı. F.B.B.'nin psikolojisi bozulmasın diye. Orada gel konuşalım diye çekiyor. Çektikten sonra kimse de müdahale etmiyor. " Bulut, F.B.'nin bu cinayeti aylardır planladığını ve belinde ekmek bıçağıyla gezdiğini anlattı. Ayrıca katilin yalnızca Emine Bulut'u değil, Bulut'un ağabeyleri ve babasını da öldürmeyi planladığı öğrenildi.

DAHA ÖNCE ÇOCUĞUN VELAYETİNİ İSTEMEDİ

Emine Bulut'un katili F.B.'nin kızına hiçbir zaman babalık yapmadığını anlatan Kazım Bulut, kızının doğduğunu kendisine bildirmelerine rağmen kızını görmeye 3 yıl sonra gittiğini belirtti. 10 yaşındaki F.B.B.'nin babasını ancak 3 yaşında tanıdığını, babasının ailesinden ise kimseyi tanımadığını söyledi. 3-4 yıl sonra çocuğun babasız büyümemesi için onları barıştırdıklarını belirten Bulut, 3-4 ay ilişkiyi yürütmeye çalıştıklarını, ancak alkol ve uyuşturucu kullandığı için sorun yaşadıklarını, bu nedenle yeniden boşandıklarını ifade etti. Çocuğun velayetini istemediğini dile getirdi.