İzmir'in Buca ilçesinde yaşayan Şehmuz Selçuk, sevgilisi olduğu ileri sürülen bir çocuk annesi Melisa Kalem'i pompalı tüfekle öldürdü. Selçuk, daha sonra aynı silahla yaşamına son verdi. Kalem'in, kendini elektro şok cihazıyla korumaya çalıştığı, ancak adamın pompalı tüfekle ateş etmesine engel olamadığı öğrenildi.

Önce sevgilisini vurdu, sonra intihar etti

Açık cezaevinden izinli olarak çıkan Şehmuz Selçuk (24), sevgilisi olduğu iddia edilen bir çocuk annesi Melisa Kalem'in (24) Karanfil Mahallesi 1108 Sokak'ta yaşadığı eve gitti. Burada ikili arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşürken, Melisa Kalem kendini elektro şok cihazı ile korumaya çalıştı. Bu sırada Şehmuz Selçuk ise yanında getirdiği pompalı tüfekle Kalem'e ateş etti. Kalem, vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden saçmalarla kanlar içerisinde yere yığıldı. Selçuk, aynı tüfekle yaşamına son verdi. 

Komşular polise ihbar etti

Silah seslerini duyan apartman sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolünde, Kalem ve Selçuk'un olay yerinde hayatlarını kaybettiği belirlendi.

Ahmet Yavuz Cumhuriyet'ten ayrıldı: Yaşına saygım nedeniyle ağır bir karşılık vermedim Ahmet Yavuz Cumhuriyet'ten ayrıldı: Yaşına saygım nedeniyle ağır bir karşılık vermedim

Yakınları sinir krizi geçirdi

Öte yandan, Melisa Kalem'in ölüm haberini alarak adrese gelen yakınları ise sinir krizi geçirdi. Polis ekiplerinin geniş güvenlik önlemi aldığı apartmanda olay yeri ekipleri incelemelerde bulundu. Kalem ve Selçuk'un cansız bedenleri, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Cenazeler toprağa verildi

Otopsi işlemleri tamamlanan Melisa Kalem'in cenazesi, saat 17.00 sıralarında ailesi tarafından alındı. Melisa Kalem'in İzmir Adli Tıp Kurumu morgundan alınan cenazesi, Kaynaklar Mezarlığı'nda toprağa verildi. Şehmuz Selçuk'un cenazesi ise yakınları tarafından teslim alındı.