İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bahçelievler’deki toplu açılış törenine katıldı. Törende konuşma yapan İmamoğlu, koronavirüs salgınında normalleşme takvimi hakkında da konuştu.

Ekrem İmamoğlu’ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ‘müzik yasağı’ göndermesi

 1 Temmuz’da başlayacak normalleşme sürecini olumlu karşıladıklarını belirten İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 24.00’ten sonra müzik yayınına sınırlama getirilmesine göndermede bulundu.

“KEŞKE DAHA HIZLI DAVRANABİLSEYDİK”

“Şu anda aşılama ile ilgili süreç iyi gitmeye başladı” diyen İmamoğlu, “Keşke daha hızlı ve daha önce davranabilseydik de bu dönemin, özellikle turizmle ilgili sürecini, milletçe kaybetmeseydik” ifadelerini kullandı. Toplumun, pandemi sürecine dair hassas tavrını devam ettirmesinin gerekliliğine dikkat çeken İmamoğlu, normalleşme sürecinde de projeleri aynı hızla sürdüreceklerini vurguladı.

Cumhuriyet'le ilgili yeni iddia! Rüşvet 10 milyon mu? Cumhuriyet'le ilgili yeni iddia! Rüşvet 10 milyon mu?

“12’DEN SONRA DA KULAKLIKLA DİNLEYEREK…”

“Milyonlarca metrekarelik yeşil alanı İstanbul'un yaşamına dahil ettik. Sadece 2 yılda, 4 milyon metrekareyi aşan bir alandan bahsediyorum. Vatandaşlarımızın buralarda daha iyi vakit geçirmelerini sağlayarak, ama içine müziği de sanatı da katarak bir şekilde 12'den sonra da kulaklıkla dinleyerek, müziği ve sanatı hayatımızdan hiç eksik etmeden, moralimizi yüksek tutarak geleceğe bakacağımız günler olmasını diliyorum. Zira, mutlu olmayan bir toplumun başarılı, üretken olması beklenemez. Huzurlu ve sağlıklı olmayan bir toplumun başarılı ve geleceğe umutla bakması beklenemez. O bakımdan biz, bunu da sağlamak için görevimizin başındayız.”