AppleTürkiye'den 2023 yılında 6. kez zam! Temmuz ayında yapılan 2. zam ile fiyatlar arşa çıktı! AppleTürkiye'den 2023 yılında 6. kez zam! Temmuz ayında yapılan 2. zam ile fiyatlar arşa çıktı!

Ekrem İmamoğlu Ordu Valisi Sözleri Yüzünden Görevden Alınabilir mi?

Prof. Dr. Ersan Şen İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinin sonuçlanması ardından kritik açıklamalarda bulundu. Ekrem İmamoğlu ile Ordu Valisi arasında geçen münakaşa sonrasında vatandaşların Ekrem İmamoğlu’nun görevden alınmasına yönelik yaşadıkları kaygıya yanıt veren Ersan Şen, böyle bir durumun söz konusu olmayacağını ifade etti.

Ekrem İmamoğlu’nun artık hikayesi olan bir siyasetçi olduğunu ve görevden bu sebep yüzünden alınamaz..

Ekrem İmamoğlu’nun artık hikayesi olan bir siyasetçi olduğunu ve görevden bu sebep yüzünden alınamayacağını anlattı. Habertürk kanalında yapılan seçim programında yer alan Veyis Ateş, Fatih Altaylı ve Didem Arslan seçimlere yönelik bazı söylemlerde bulundular. Altaylı bu programda Ersen Şen’e Ekrem İmamoğlu’nun Ordu meselesi yüzünden görevden alınıp alınamayacağını sordu. Ersan Şen ise bu seçimin tekrarlanması sonucunda, Ekrem İmamoğlu’nun da bir hikaye elde ettiğini söyledi. Böyle bir hikayeye sahip olan siyasetçinin böyle bir sebep yüzünden görevden alınmasının söz konusu olmayacağını, bu sebebin yeterli olamayacağını ifade etti. Ersan Şen İstanbul’un hizmete ihtiyacı olduğunu ve bu gibi kavga meseleleri ile zaman kaybedilmemesi gerektiğini belirtti ve sözlerine son verdi.