İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Diyarbakır'da gün boyu ziyaretlerle devam eden Güneydoğu Anadolu turu, Batman'daki düğünle noktalandı.

Atatürk anıtına saldırı! Alçaklık bitmiyor Atatürk anıtına saldırı! Alçaklık bitmiyor

YENİ EVLİLERE İLK TEBRİK İMAMOĞLU'NDAN

İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte, 23 Haziran'da düzenlenen İBB seçimi için düğününü erteleyen Cihan ve Ceylan Yaşar’ın düğün törenine katıldı.

İmamoğlu çiftini salon kapısı önünde karşılayan yüzlerce davetli, misafirlerine yoğun sevgi gösterilerinde bulundu. İmamoğlu çifti, ilk olarak gelin ve damadı tebrik etti.

EKREM İMAMOĞLU HORON TEPTİ

İmamoğlu, "Her şey çok güzel olacak" tezahüratıyla horon ekibiyle birlikte sahneye davet edildi. Horon performansıyla alkış alan İmamoğlu, davetliler ve gelin-damat ile birlikte halay çekti.

Düğünde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun mesajı da okundu.

TWITTER'DAN PAYLAŞTI

Ekrem İmamoğlu, Batman'daki düğün ziyaretini Twitter hesabından, "Cihan kardeşim 'Seçim günü Batman'da düğünüm vardı, oy vermek için erteledik' demişti. Ben de 'Söz veriyorum düğününe geleceğim' demiştim. Bugün Cihan-Ceylan Yaşar çiftinin Batman'daki düğünlerine katıldık; halayla başladık, horonla devam ettik. Gençlere bir ömür mutluluklar" notuyla paylaştı.