EBA e-Kurs başvuru süresinin bitmesi için bir gün kaldı. Öğrenciler, EBA e-Kurs giriş ekranı için arayışa geçti. Konuda bilgi sahibi olmayan öğrenciler, EBA e-Kurs öğrenci girişi nasıl yapılır? ve EBA e-Kurs başvurusu nasıl yapılır? sorularına cevap aradı. İşte EBA e-Kurs ile ilgili merak edilenler...

Cumhuriyet'le ilgili yeni iddia! Rüşvet 10 milyon mu? Cumhuriyet'le ilgili yeni iddia! Rüşvet 10 milyon mu?

EBA kurs öğrenci giriş ekranı

Destekleme ve yetiştirme kurs başvurularının yapıldığı EBA (Eğitim Bilişim Ağı) e-Kurs başvurusu yapmak isteyen öğrenci ve velilerin en çok araştırdığı konulardan biri oldu. Öğrencilerin derslerine, öğretmenlerin ise mesleki gelişim içeriklerine erişim sağladığı EBA Destekleme ve Yetiştirme Kursları için son başvuru tarihi bugün. Peki EBA kurs öğrenci giriş ekranına nasıl ulaşılır?

EBA kurs öğrenci girişi nasıl yapılır?

EBA kurs öğrenci girişi için, EBA resmi sitesi olan EBA.gov.tr'de, sağ üst kısımda yer alan "öğrenci" bölümünden giriş yapılabilir. Aynı şekilde öğretmen ve veliler için de buradan giriş kısayolu mevcuttur. EBA kurs giriş ekranında, e-Devlet bilgileri ile, Mebbis/e-okul bilgileri ile, açık öğretim bilgileri ile, öğrenci bilgileri ile, EBAKOD ile giriş yapılabilir. 

EBA e-Kurs nedir?

Öğrencilerin derslerine ek olarak takip edeceği ve üniversite sınav çalışmalarına takviye olarak alabileceği e-Kurs, aynı şekilde öğretmenlerin mesleki yeterliliklerini de sağlayabilecekleri bir platformdur.