AppleTürkiye'den 2023 yılında 6. kez zam! Temmuz ayında yapılan 2. zam ile fiyatlar arşa çıktı! AppleTürkiye'den 2023 yılında 6. kez zam! Temmuz ayında yapılan 2. zam ile fiyatlar arşa çıktı!

Aydın'da bir süredir polisin takibinde olan hekim, uyuşturucu madde ve uyuşturucu madde hazırlanmasında kullanılan hassas terazi ile yakalandı. Gözaltına alınan hekim hakkında çalıştığı Nazilli Devlet Hastanesi başhekimliği de soruşturma başlattı.

Aracından uyuşturucu çıktı

Emiyet birimlerine Nazilli Devlet Hastanesi'nde pratisyen hekim olarak çalışan Elif Ç.'nin uyuşturucu pazarladığı ihbarı yapıldı. Polis ekipleri doktoru takibe aldı. Doktorun aracında yapılan aramada ise uyuşturucu madde ve hassas terazi ele geçirdi. Elif Ç.'nin sorgusunun devam ettiği bildirildi.

Hastane soruşturma başlattı

Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimliği olaydan sonra yazılı açıklamada bulundu. Açıklamada, "Olayı yakından takip ediyoruz. Adli sürecin işleyişini takip etmekteyiz. Kurumumuz tarafından idari soruşturma başlatıldı. Adli sürecin durumuna göre İl Sağlık Müdürlüğümüz gerekli adımları atacaktır. Hastanemiz ve sağlık camiamız için üzüntü verici bir durum" ifadelerine yer verildi.