İstanbul Ataşehir’de 1 Eylül günü meydana gelen olayda oyuncu Ceren Kaplakarslan ve annesi Nuray Deveci Yeşiltepe, Kaplakarslan’ın iş adamı sevgilisi Temel Kankıran tarafından darp edildi.

Söz konusu haberi abonelerine servis eden DHA saldırganın fotoğrafı yerine şehidin fotoğrafını kullanınca büyük tepki topladı. DHA olayın fark edilmesi üzerine abonelerinden özür diledi.

Ceren Kaplakarslan ve annesi hastaneye kontrole gittikleri sırada sevgilisi Temel Kankıran da geldi. Hastaneden çıktıktan sonra aracına doğru ilerleyen Kaplakarslan ve annesinin yanına yaklaşan saldırgan sevgilisine “Seninle konuşmam lazım” dedi.

Şikayetçi oldu

Çift arasında yaşanan tartışma sonrası Kankıran sevgilisini ve sevgilisinin annesini darp etti. Polise giden Ceren Kaplakarslan polise giderek şikayetçi oldu.

“Kafama silah dayadı”

Atatürk anıtına saldırı! Alçaklık bitmiyor Atatürk anıtına saldırı! Alçaklık bitmiyor

Kaplakarslan, “1 yıl önce ayrılmıştık. 2 ay ayrı kaldıktan sonra beni tehdit etti, tekrar birlikte olduk. Kendisinden 6 aylık hamileyim. Olay günü Instagram’la ilgili sorular sordu. Silahı kafama dayadı. Bu sırada annem araya girdi. Beni araca bindirdi” şeklinde ifade verdi.

Kanaması olduğunu söyleyen genç oyuncu o an düşündüğü tek şeyin bebeği olduğunu söyledi.

DHA’dan inanılmaz hata

Haber ajansı DHA, söz konusu haberi abonelerine şehit polis Şükrü Can Kayadibi’nin fotoğrafını kullanarak servis etti. Bu büyük hata ise Show TV Ana Haber’de fark edildi.