Demet Akalın'ın teyzesi vefat etti konusu yakın zamanda gündeme gelmiş konulardan bir tanesidir. Yakın bir akrabası olan teyzesi hakkında Demet Akalın tarafından kişisel resmi instagram hesabından bir fotoğraf ile sevenlerine duyuruldu. Konuyla ilgili çok fazla bilgi bulunmasada paylaşılan görselden yaptığımız çıkarımlarda teyzesinin yaşlı olduğunu ve ihtimaldir ki hastaneden yeni dönmüşe benzeyen ev hallerinin olduğunu anlayabiliyoruz.

Demet Akalın'dan Acı Haber

Demet Akalın dün akşam saatlerinde kişisel instagram hesabından yaptığı paylaşım ile sevenlerini bir hayli üzdü. Yaptığı paylaşımın altına gelen onlarca taziye mesajı ve Demet Akalın'ın yanında olduklarını belirttikleri mesajlar ile sanatçıya bir nebzede olsa yardımcı olunmaya çalışıldı. Demet Akalın’ın teyzesi vefat etti gibi haberlerin kısa bir süre önce yayılmaya başlamasıyla ekiplerimiz tarafından hem aileyi hemde takipçilerini yanlış yönlendirmemek aynı zaman da rahatsız etmemek amacıyla yapılan araştırmaların sonucunda Demet Akalın’ın kişisel hesabın yaptığı paylaşım nedeniyle bu haberin doğruluğu kendi kendini kanılmış olmaktadır.

Ne Zaman Oldu?

Birazdan aşağıda paylaşacağımız görsel ile sizlerin de detaylara hakim olabileceği acı haber Demet Akalın tarafından daha önce herhangi bir paylaşım bulunulmamışken bir anda bu şekil de bir paylaşım yapması Demet Akalın ve sevenlerini üzdü. Fotoğraf içerisinde 5 kişi ve fotoğrafı çeken Demet Akalın ile 6 kişi olarak görünen aynı zamanda mutlu bir aile tablosu olduğunu anlayabildiğimiz bu fotoğraf ne yazık ki sevenlerine acı haberle gösterildi. Kişisel hesabında bu fotoğraf ile paylaşım yaptığında “Teyzem gitti... mekanı cennet olsun.” sözleriyle açıklamalarını yapan Demet Akalın yüzlerce kişinin taziyesine ve mesajlarıyla acısını paylaşılmasına neden oldu.

Atatürk anıtına saldırı! Alçaklık bitmiyor Atatürk anıtına saldırı! Alçaklık bitmiyor

Demet Akalın tarafından paylaşılmış olan fotoğrafta Aras Özgür, Tahir Sarıkaya gibi tanınmış isimler de ellerinden geldiğince taziye mesajlarında bulundu. Aras Özgür “teyze anne yarısıdır. Çünkü dünyadaki hiçbir sevgi anne sevgisine yaklaşamaz iken bu duyguya en yakını teyze servisidir. Mekanı cennet olsun” diyerek dua ettiğini anladığımız bir emoji ile Demet Akalın'ın yanında olduğunu bu güzel sözlerle bildirmek istemiş. Tahir Sarıkaya ise Allah rahmet eylesin diyerek Demet Akalın’ın teyzesi vefat etti gibi bir konuda uzaktan okuyup geçmek yerine acısına ortak olmaya ve onun yanında olduğunu belli etmek için yazdığı bu güzel sözler ile hissettirdi.

Demet Akalın Kimdir?

Demet Akalın 23 Nisan 1972'de doğmuş ve şu an 46 yaşında olan ülkemizin en çok sevilen sanatçılarından bir tanesidir. Farklı dönemlerde farklı tarzlarda şarkı çıkartmış ve hemen hemen çıkartmış olduğu şarkılarla halkının gönlüne taht kurmuş olan bu muhteşem sanatçıdır. İş hayatının ilk zamanlarında mankenlik odaklı bir kariyer olarak yola çıkan Demet Akalın, Neşe Erbek ajansında mankenlikle uzun bir süre iş hayatında bulundu. Daha sonra 1990'lı yıllarda birbirinden farklı tarzda ve hikayede filmlerde aynı zamanda televizyon dizilerinde oynayan Demet Akalın mankenlik ile eşzamanlı olarak bazı eğlence mekanlarında şarkı söylemeye başlamıştır. Bunun üzerine sesi ve tarzından dolayı 1996 yılında ilk kez sebebim ismini verdiği albümünü sevenleriyle buluşturdu. Bazı nedenlerden dolayı bu parça çok ses getiren bir iş olmadı. Birbirinden farklı onlarca albüm binlerce single çalışmasıyla günümüze kadar gelen Demet Akalın günümüzde bir hayli sevilen ve çıkardığı parçalarla uzun yıllar boyunca gündeme oturan eşsiz sanatçılarımızdan bir tanesidir.

En Sevilen Parçaları

İlk duyulmaya başladığı zamanlarda "Aşkın Açamadığı Kapı” ismi verilmiş olan ve ilk günlerden itibaren hafızalardan günümüzde kadar gelmiş olmasına rağmen silinmeyen ve Kral TV Video Müzik Ödülleri ödül töreninde Yılın Şarkısı ödülünü kazanan Banane (2004) ve aynı zaman da MÜ-YAP’tan almış olduğu ve Mü-YAP'ın adını altın sertifika olarak lanse ettiği Kusursuz 19 (2006) ve Dans Et (2008) gibi 2000’ler döneminde çıkardığı albümlerle çeşitli başarılar yakalayan sanatçı Türk pop müziğindeki konumunu her zaman sağlamlaştırarak ilerledi açıklamasını neohaber olarak yapabiliriz.

Son Olarak

Ulaştığımız tüm bilgiler sayesinden Demet Akalın’ın teyzesi vefat etti gibi bir konuya getirmiş olduğumuz açıklama sonucunda sizlerde bu değerli sanatçının yanında olduğunuzu belirtmek için şuradan kişisel resmi instagram hesabını ziyaret edebilir ve kendisine mesajlar atabilirsiniz. Demet Akalın'a ajans olarak baş sağlığı dileklerimizi iletiyor ve teyzesine Allahtan rahmet diliyoruz.