Bursa'da, boşandığı eski karısının 12 yaşındaki kızına ve ikinci evliliğinden olan 2,5 yaşındaki çocuğuna içki içirdiği esnada kayıt edilen videoları gören babanın suç duyurusunda bulunması üzerine eski eşi ve kocası Uşak'ta gözaltına alındı. Çocuklar ise devlet tarafından koruma altına alındı.

Bursa'da yaşayan Serkan D., 2009 yılında eşi Y.Ç.'den ayrıldı. Çiftin kızlarının velayeti anne Y.Ç.'ye verildi. Y.Ç. ise 2011 yılında bir çocuk babası A.Ç. ile evlendi. Çiftin birlikteliklerinden bir erkek çocuğu dünyaya geldi.

Euro tarihi zirvesini gördü! 29 lirayı aşarak rekor kırdı! Euro tarihi zirvesini gördü! 29 lirayı aşarak rekor kırdı!

Kızının telefonundaki videoları görünce şok oldu

Baba Serkan D., kızıyla görüştüğü esnada kızının telefonunu kontrol ettiğinde şok oldu. Eski eşinin hem kendisinden olan 12 yaşındaki kızına, hem de yeni kocası A.Ç.'den olan çocuğuna içki içirdiğini gördü. Videoda, alkol kokusundan rahatsız olmayan, hatta elinden rakı bardağı alınınca ağlayan çocuğu gören Serkan D., derhal eski eşi ve kocası hakkında suç duyurusunda bulundu.

Çocuklar, Sosyal Hizmetler'e teslim edildi

Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında savcılık talimatı ile anne Y.Ç. ile yeni eşi A.Ç., polis tarafından oturdukları evde gözaltına alındı. Çocukların ise Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Uşak İl Müdürlüğü yetkililerine teslim edilerek koruma altına alınacağı öğrenildi. Gözaltına alınan şahısların emniyetteki işlemleri devam ediyor.