CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu, Kocaeli'de muhtarlar ve kanaat önderleri ile buluştu. Buluşmada bir konuşma gerçekleştiren Kılıçdaroğlu, önemli açıklamalarda bulundu.

Sosyal yardımların muhtarlar aracılığıyla yapılması gerektiğini vurgulayan Kılıçdaroğlu, aynı zamanda Kocaeli’nin sorunlarına da dikkat çekti.

Cumhuriyet'le ilgili yeni iddia! Rüşvet 10 milyon mu? Cumhuriyet'le ilgili yeni iddia! Rüşvet 10 milyon mu?

“Kocaeli'nin hangi sorunu çözüldü?” diyen Kılıçdaroğlu “Elektrik kesintileri var, internet yetersizliği var. Niçin çözülemedi? Anlatayım. Rahmetli Turgut Özal'ın yaptığı en büyük yatırımlardan bir tanesi Türk Telekom'u kurmak oldu. Bütün iletişim Avrupa standartlarının üzerine çıktı. Sonra Türk Telekom'u sattık” şeklinde konuştu.

"BİZİM DE YANLIŞIMIZ VARDI"

İşsizlik yoksulluk ve esnafın sorunlarına da değinen Kılıçdaroğlu, sözlerine şöyle devam etti: “CHP Genel Başkanı olarak özeleştiri yapıyorum. Bizim de eksiğimiz, kusurumuz, yanlışımız vardı. Bunları düzeltmeye çalışıyoruz. Açık ve net şunu ifade edeyim. Son 10 yılda en büyük değişim yaşayan parti CHP'dir. Hiç kimsenin sahip çıkmadığı kesimlere sahip çıktık.”