Akit TV muhabirinin yaptığı sokak röportajında CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun terör örgütü liderleriyle fotoğrafları olduğunu iddia etmesine Kaftancıoğlu'ndan yanıt geldi. "Yapılan röportajı tweetleyen Kaftancıoğlu, "Yalan tutmuyor, iftira tutmuyor en güzel cevabı vatandaş veriyor. Akit tv sözde Muhabiri Mert Armağan mahkemede de yalan ve iftiralarını anlatırsın çok yakında. Yalan ve iftiradan başka tek tutar dalı kalmamışlara tipik örnek" diyerek Akit TV'de yer alan röportajı paylaştı.

Röportajda muhabir ile vatandaşın diyalogları şöyle oldu:

Muhabir: CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ismini daha önce duydunuz mu?

Vatandaş: Duydum.

Muhabir: Ne düşünüyorsunuz?

Vatandaş: Duyduk sadece

Muhabir: DHKP-C ve PKK ile çekilmiş fotoğrafları var.

Vatandaş:Ben bu seçimde ekrem imamoğluna destek verdim.

Muhabir: O kişiyi kimlerin desteklediğine baktınız mı?

Vatandaş:Görüşlerine baktım sadece. 2002 yılından beri ortada olan bir iktidar partisi var ve yaptığı işler ortada. Yapılmış birçok işleri kaldırdı ve yerine koymadı. Ben 10 yıldır MHP'yi destekleyen birisiydim bu sefer ilk defa CHP'ye oy verdim. 

Muhabir: Milliyetçi Hareket Partisi'ne gönül vermiş bir insan oalrak Canan Kaftancıoğlu'na nasıl bakmadın?

Vatandaş:Atatürk'ten bahsedelim, 100 tane fabrika kurdu. Şu an hiçbiri yok. Elimizde bir tek Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları kaldı. O da gidecek, yakındır.

AppleTürkiye'den 2023 yılında 6. kez zam! Temmuz ayında yapılan 2. zam ile fiyatlar arşa çıktı! AppleTürkiye'den 2023 yılında 6. kez zam! Temmuz ayında yapılan 2. zam ile fiyatlar arşa çıktı!

Muhabir: Özelleştirme iyi değil mi?

Vatandaş:Değil. Kendimiz üretmiyoruz. Bağımlı bir ülke olduk. 

Muhabir:Strateji hatası mı oldu?

Vatandaş:Evet, kendimiz üretmiyoruz, dışarıdan alır olduk her şeyi.