CHP Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin gün içerisinde yapmış olduğu sosyal medya hesabındaki bir hareketten dolayı tepki çekti. Semih Şahin kişisel resmi hesabında yapmış olduğu bir paylaşımda görünen fotoğrafta şaha kalkmış 3 at üzerinde duran insan heykeli ve son fotoğrafta bulunan üstelik yere düşmüş bir insan heykeli bulunuyordu. 

Her heykel fotoğrafının altında bir tarih ve son fotoğrafın altında 2011 yılında attan düşen sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın olma ihtimali olan bir görsel. 

Semih Şahin bu paylaşımda Sultan Alparslan, Fatih Sultan Mehmet ve Atatürk'ün ilk 3 insan heykelinin bulunduğu fotoğrafta şaha kalkmış atların bulunduğu son fotoğrafta ise muhtemel Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yere düşmesi ile ilgili olan bir heykelin bulunduğu karikatürün üzerinde yazan “o yiğit adamlar güzel atlara binip gittiler o sondaki binemeyip başımıza kaldı.” yazan bir karikatürü kişisel hesabında paylaştı. 

Paylaşmadım Sadece Beğendim 

Bu paylaşımın ardından yapılan oldukça fazla tepkilerin ardından üstelik AK partili yetkililer tarafından aldığı tepkileri de göz önünde bulundurarak bu paylaşımı sosyal medya hesabından kaldıran Semih Şahin bu karikatürü başka bir sayfanın paylaştığını kendisinin sadece beğendiğini, beğenmenin herhangi bir suç olmadığını, isterlerse sosyal medya hesabına göz atabileceklerini belirtti. 

5 yaşındaki Zeynep'in kahreden ölümü...15 gün sonra ölümüne neden olan sürücüye tahliye! 5 yaşındaki Zeynep'in kahreden ölümü...15 gün sonra ölümüne neden olan sürücüye tahliye!

AK Parti'den Suç Duyurusu

AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık tarafından yapılan açıklamada paylaşımın yapılmasının doğru bulunmadığının, en kısa sürede Semih Şahin hakkında suç duyurusunda bulunulacağının bilgisi verildi. Ekstra olarak bir liderin ister sevilmesi ister sevilmemesinin önemli olmadığını bunun yanında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın uzun yıllardır bu ülkeye hizmet ettiğini belirten cümleler sarf ederek yaptığının kesinlikle yanlış olduğunu ifade etti. Bu konu ile ilgili hukuksal bir mücadele vereceğinin de detaylarını kamuoyuyla paylaştı.

Belediyeler Birliği Başkanından Açıklama

Bilecik Belediyeler Birliği başkanı olan ve bunun yanında aynı zaman da Bayırköy Belediye Başkanlığı görevini bir süredir üstlenmiş olan Mustafa Yaman, sosyal medya hesaplarından paylaştığı paylaşımda, CHP, İyi Parti, MHP, AK Parti ve bu partilerin genel başkanlarının yan yana fotoğraflarının bulunduğu görseli paylaşarak “Şimdi birlik zamanı, tek millet, tek bayrak, tek devlet, tek vatan, yazarak tepkisini belirtmiş oldu.