Cem Garipoğlu'nun kız kardeşi S. Garipoğlu kısa bir süre önce instagram hesabından yaptığı paylaşımda bir fotoğraf yayınladı. Fotoğrafta Münevver Karabulut cinayetinde fotoğraf karelerine giren bir koltuğun daha yer aldığı ortaya çıktı.

Dün ortaya çıkan bir fotoğrafta Münevver Karabulut'un öldürüldüğü odada bulunan koltukta hala kan izleri durduğu ifade edilmişti.

Bugün ortaya çıkan karelerde ise Münevver cinayetinde karelerde yer alan kanepe ve sehpanın de hala kullanıldığı ortaya çıktı.

Euro tarihi zirvesini gördü! 29 lirayı aşarak rekor kırdı! Euro tarihi zirvesini gördü! 29 lirayı aşarak rekor kırdı!

İşte o skandal fotoğraflar:

NE OLMUŞTU?

Tarih 3 Mart 2009’u gösteriyordu. Türkiye’de çok konuşulacak bir cinayet işlenmişti. 17 yaşındaki lise öğrencesi Münevver karabulut, 17 yaşındaki erkek arkadaşı Cem Garipoğlu tarafından Bahçeşehir’deki villada vahşice öldürülmüştü.

Önce defalarca bıçaklanan Münevver, Cem Garipoğlu tarafından, testereyle kesilen başı gitar kutusuna, vücudu ise bavula konularak Etiler’de çöp konteynerine atılmıştı. Hayyam Garipoğlu’nun yeğeni olan Cem Garipoğlu, cinayet sonrası kayıplar karıştı. Polisin yaptığı baskılar sonrası, Cem Garipoğlu 197 gün sonra polise teslim edildi.

İNTİHAR ETTİ

Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu “çocuğa karşı, tasarlayarak, canavarca bir hisle ve eziyet ederek öldürmek” suçundan, en üst sınır olan 24 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Silivri’de 5 No’lu L Tipi kapalı Cezaevi’nde cezasını çekmeye başlayan Cem Garipoğlu 10 Ekim 2014 günü intihar etti. Ancak kamuoyunun çoğu Cem Garipoğlu'nun intihar etmediği ve yaşadığına inanıyor.