Sultangazi'de yaşayan 13 yaşındaki Ezel Erdem, yol verme meselesinden çıkan kavgada iki grubun arasında kaldı. Sopa ve bıçakların kullanıldığı kavgada bir şahsın fırlattığı makas Ezel'in boynuna saplandı. O anda yere yığılan Ezel'in hastaneye götürüldüğü ve derhal ameliyata alındığı, ancak belden aşağısının felç kaldığı öğrenildi.

KAVGADA FIRLATILAN MAKAS EZEL'İN BOYNUNA GELDİ

Yol kavgası esnasında sopaların ve bıçakların ortaya çıktığını, kavgaya karışanlardan birinin makas fırlattığını anlatan anne Yadigar Erdem, "Makas fırlatmak ne demek ya? Bir çocuğun hayatını mahvetmek ne demek? Bu konuda ben herkese sesleniyorum. Lütfen yardımcı olun. Kızımın kanını yere koymayın. Ben sizden bunu rica ediyorum. Yalvarıyorum" dedi.

Ahmet Yavuz Cumhuriyet'ten ayrıldı: Yaşına saygım nedeniyle ağır bir karşılık vermedim Ahmet Yavuz Cumhuriyet'ten ayrıldı: Yaşına saygım nedeniyle ağır bir karşılık vermedim

EZEL'İN BELDEN AŞAĞISI FELÇ KALDI, DOKTORLAR UMUT VERMİYOR

Ezel'in annesi Yadigar Erdem, kızının yoğun bakımda yattığını, doktorların "Hiçbir umut yok" dediğini belirtti. Küçük kızın ateşinin ve şekerinin yükseldiğini, bilincinin tam anlamıyla yerinde olmadığını, olayın üzerinden 3 gün geçmesine rağmen bugün yaşanmış gibi anlattığını aktardı. Ayrıca kızının geceleri şok geçirdiği söyleyen acılı anne, yetkililere seslenerek "Kızımın kanını yerde koymayın" dedi. 

"ONLARI BIRAKMALARI ADALETSİZLİK"

Ezel'in teyzesinin oğlu Kamuran Polat olaya şahit oldu. Polat, parka piknik yapmaya gittiklerini, bu sırada kavgaya şahit olduklarını, eve gitmek üzere geri döndükleri anda makasın Ezel' isabet ettiğini anlattı. Polat, "Onları bırakmaları adaletsizlik" dedi.