Esra Erol'un programına 21 yaşındaki kızlarından haber alamadıklarını ve kızlarının bir gece kulübünde çalıştırıldığından şüphelendiklerini söyleyerek başvuran anne Mukaddes ve Baba Sabri, 6 ay sonra kızlarına kavuştu.

Esra Erol programı kapsamında yürütülen çalışmalarda Dilara Keklik ile ilgili haber geldi. Haberlere göre Dilara Keklik, Elazığ’da bir gece kulübünde konsomatrislik yapıyordu.

Hemen harekete geçti

 20 madalyaya sahip lisanslı sporcu Dilara Keklik’in konsomatrislik yaptığı ihbarı üzerine Esra Erol ekibi vakit kaybetmeden Elazığ'a giderek yoğun çalışmalar sonrasında kayıp kızı buldu.

Genç kız Cuma günü canlı yayına bağlanarak ailesiyle görüşmek istemediğini ve bu işi yapmaya devam edeceğini söylemişti. Kızın ailesi gözyaşları içinde kızlarına seslense de genç kız kararından vazgeçmedi.

"Yaşattıklarım için çok pişmanım"

Esra Erol ekibi yoğun çalışmalarından vazgeçmeyerek Dilara Keklik'i geri dönmesi için ikna etmeyi başardı. Bugün yapılan yayında önce annesiyle stüdyo dışında hasret gideren Keklik daha sonra canlı yayına gelip babasını kucakladı. Sabri Keklik, gözyaşlarına hakim olamayarak fenalaştı.

Menzil liderinin cenazesi için Adıyaman'a adeta akın ettiler! THY'den dikkat çeken hamle! Menzil liderinin cenazesi için Adıyaman'a adeta akın ettiler! THY'den dikkat çeken hamle!

Genç kız, ailesini terk ettiği için çok pişman olduğunu söyleyerek yaşıtı kızlara seslendi, “Özgürlük insanın anne babasıymış, yaşadıklarımdan ve yaşattıklarımdan dolayı çok pişmanım. Bugün yeni hayatımın ilk günü.” dedi.