Telefon kayıt harçlarına zam geldi... Vatandaş, Artvin Hopa'daki Sarp Sınır Kapısı'na hücum etti! Telefon kayıt harçlarına zam geldi... Vatandaş, Artvin Hopa'daki Sarp Sınır Kapısı'na hücum etti!

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, terör olaylarına yönelik müdahalelerle ilgili olarak, "Terör olaylarında kontrol devletin elinde. Gayet güzel başarılı çalışmalar yapılıyor." dedi.

Yıldırım, Vali Oktay Çağatay ile görüşmesi sonrasında yaptığı konuşmada terör olaylarının devlet kontrolü altında olduğunu söyledi. Sözlerine kentte altyapı, sağlık ve eğitim alanında ciddi gelişmeler olduğunu söyleyen Yıldırım, kentteki yatırımların yeterli olmadığını söyledi. Yıldırım, "Bitlis, altıncı bölge oldu. Altıncı bölge olduğu için artık tekstille uğraşanlar bu taraflara kayıyor. Bu anlamda, tekstille ilgili istihdama katkı sağlayacak fabrikalar kurulursa ve bu yönüyle de adım atılırsa çok daha güzel olabilir. Eskiye göre asayiş problemi yok denecek kadar az. Adli ve terör olayları devletin kontrolü altında. Gayet güzel ve başarılı çalışmalar yapılıyor." dedi.