Ünlü şarkıcı Berdan Mardini’nin eski eşi Fatoş Karademir, Büyükçekmece’de evinin yakınında aracının içinde silahlı saldırıya uğradı. Motosikletle gelen 2 saldırgan olay yerinden geçerken ayağından yaralandı.


Olay sabah saatlerinde Büyükçekmece Alkent 2000 Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre ünlü şarkıcı Berdan Mardini’nin geçtiğimiz aylarda boşandığı eşi Fatoş Karademir evinin yakınında aracının içinde motosikletli kasklı 2 kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. 5 el ateş edildiği öğrenildi.

Ayağından yaralanan Fatoş Mardini, Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Saldırganların 5 el üst üste ateş ettiği ve birinin Karademir’in bacağına isabet ettiği öğrenildi. Polis olayı gerçekleştiren ve kaçan 2 şüpheliyi arıyor.

5 yaşındaki Zeynep'in kahreden ölümü...15 gün sonra ölümüne neden olan sürücüye tahliye! 5 yaşındaki Zeynep'in kahreden ölümü...15 gün sonra ölümüne neden olan sürücüye tahliye!


Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Karademir’in ışıklarda beklediği sırada yanına gelen 2 kişinin ateş ettikten sonra kaçtıkları görülüyor. Görüntülerde Karademir’in aracı yanaştırması ve vatandaşların yardımına gitmesi yer alıyor.
 

KAYNAK: İHA