Erzurum’un Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi'nde gece saatlerinde gerçekleşen olay, iddialara göre eskiden çalıştığı fırın sahipleri ile tartışan şahıs karşı tarafın barışma talebi üzerine yanına aldığı üç arkadaşıyla birlikte fırın sahiplerinin evinin önüne gitti. 

AppleTürkiye'den 2023 yılında 6. kez zam! Temmuz ayında yapılan 2. zam ile fiyatlar arşa çıktı! AppleTürkiye'den 2023 yılında 6. kez zam! Temmuz ayında yapılan 2. zam ile fiyatlar arşa çıktı!

İki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüdü ve silahlar çekildi. Yaşanan arbedede fırın sahipleri, gelen 4 arkadaşı ve o esnada yoldan geçmekte olan bir vatandaşı ağır yaraladı.

Yaralıların durumu ciddiyetini koruyor

Olaydan sonra civardaki vatandaşlar olayı ihbar etti. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri, yaralıların üçünü Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine, ikisini ise Atatürk Üniversitesi Araştırma hastanesine kaldırdı. Hastaneye kaldırılan 20 yaşındaki M.E.Y. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 4 yaralının durumu ise hala kritik.

Polis olayla ilgili tahkikat başlatırken mahallede geniş çaplı önlem aldı.